HUOOOOO!!! by Auăleu

HUOOOOO!!! by Auăleu

Vineri 17 mai

HUOOOOO!!!
Un spectacol fără decor, muzică, efecte, costume, fum, figurație, dar la care în schimb se râde.
Postura în care sunt puși artiștii, atunci când trebuie să își descrie operele, este ca aceea în care mamele spun despre copiii lor că sunt cei mai frumoși din lume.
Ar fi ilar să ne lăudăm singuri spectacolele. Nu, categoric nu este cel mai bun spectacol făcut vreodată și doar așa știm, că nu este cel mai prost, ceea ce e mai important decât să nu fie cel mai bun.
Imaginați-vă un spectacol fără final, fără sfârșit, la care nu trebuie să aplauzi, un spectacol care nu are o durată fixă, poate ține o oră și jumătate, două sau trei.
O tragicomedie politică, socială și umană.

Un jandarm și o bătrână discută despre fricile, angoasele și neliniștile prezentului, despre vecinii dumneavoastră de bloc, despre pensia bunicului dumitale și despre viitorul copiilor tăi. Discută despre libertate, artă, dragoste și poezie. Discută despre sărăcie, putere, politică și umilință.
Discută despre lucrurile pentru care ar trebui să ieșiți în stradă.

Spectacolul cu piesa „HUOOOOO!!!” a avut peste 70 de reprezentații în mai puțin de un an de la premieră, jucându-se de-a lungul țării atât în cadrul unor festivaluri de profil cât si în cadrul unor evenimente private.
Uneori, unii se simt atacați de acest spectacol, iar asta este minunat!