Maryliss & Cover Up

Maryliss & Cover Up

Vineri 17 mai
MARYLISS & COVER UP este o formaţie timișoreană care abordează genuri diferite ca pop, rock, funk sau dance. Ea reuneşte muzicieni cu experienţă în diferite zone muzicale: Maria-Eliza AVRĂMESCU ( MARYLISS ) – solist vocal, Silviu ILIESCU – chitară, Cosmin MOTIȘAN – bas, Daniel BIRU – clape, Florin CRANCU – tobe, ceea ce creează diversitate şi posibilitatea abordării unor genuri muzicale foarte diferite.

Având în vedere şi experienţa anterioară a fiecărui membru, în această alcătuire, formaţia s-a remarcat într-un timp foarte scurt, rezultatele proiectându-se în seria de concerte susţinute în cluburi şi prin prezentarea la numeroase evenimente, atât în Timişoara, cât şi în alte oraşe din ţară. 

Vocea trupei, Maria Avramescu, cunoscută sub pseudonimul „Maryliss”, s-a făcut remarcată în cadrul concursului Vocea Romaniei, în anul 2016, ajungând până în etapa knockout-urilor, reușind performanța de a întoarce toate cele 4 scaune în etapa blind-urilor.

Treptat, și-a format un portofoliu muzical cu piese din repertoriul național și intetrnațional, precum și compuse de ea (atât partea de text, cât și partea muzicală), in 2016 luand nastere primul single, insotit de un lyric video „NU RENUNȚA” participand la diverse emisiuni de radio și televiziune. In anul 2018, lanseaza piesa „IN URMA TA” si totodata si primul videoclip.

În toate aparițiile publice, este o prezență elegantă, curajoasă, extrem de comunicativă și empatizantă; are un stil muzical eclectic, antrenant și diversificat cu care reușește să surprindă la toate evenimentele mondene.

Într-o tonalitate impecabilă, componenţii formaţiei şi piesele lor creează o atmosferă extrem de plăcută, transmit multă emoţie şi căldură. Concertele sunt mereu energice, susţinute de bucuria, plăcerea şi pasiunea cu care se cântă, fiecare dintre ele devenind un adevărat show muzical de fiecare dată.