MCx Woodie

MCx Woodie

Vineri și sâmbătă 17-18 mai

In data de 2 mai 2012, MCx Woodie a luat prima data contact direct cu fenomenul numit Beatbox sau percutie vocala. A participat la primul si singurul concurs de beatbox, Romanian Beatbox Battle in noiembrie 2012, fiind ales intre primii 16 din tara. In prezent, este recunoscut de comunitatea de beatbox din Romania ca fiind unul din reprezentantii de elita pe plan national și internațional al acestui „sport”, anul trecut pornind primele cursuri de beatbox de pe teritoriul tarii noastre. Ca si unelte, folosește și loopstation-ul pentru a dezlantui si ridica la cote maxime potentialul acestei abilitati pe care o practică.

In urma cu 4 ani și-a inceput activitatea de MC, participand la diferite battle-uri in Timisoara, dar si in Craiova si Bucuresti, cele mai reprezentative fiind BMC Fest si The Hood Movement. Ultimii doi ani au reprezentat expansiunea artistica in ramura drum and bass, reprezentand miscarea ca fiind unul din MC-ii oficiali Real Onez si Jawbreaker Crew.

Anul acesta a luat parte la Sheikh Zayed Heritage Festival din Abu Dhabi, unde a reprezentat România cu arta și energia pe care o transmite la fiecare apariție.

L-ați putut vedea si la evenimente precum Electric Castle, Vest Fest, Rock la Mures, Revolution Festival, Purge Festival, Music Travel Festival , Check-Out Festival, Hip-Hop International si multe altele.

X