Mrk

Mrk

Vineri 9 iunie

Influențat fiind de tot ceea ce trece prin filtrul percepției sale, Mrk a rămas cu un zâmbet perpetuu în suflet, încă din vara lui 2008, datorită unor odisei muzicale precum afterul RPR Soundsystem după Sunwaves 4 sau bucurii à la Raresh la Citrus.


În 2010 începe să prezinte muzica ce-i mișcă sufletul, la diverse petreceri private, alături de Piciu’. Obține mai apoi o scurtă rezidență într-unul dintre cluburile din orașul natal – Timișoara – împreună cu Dan Maxim.


După warm-up-uri în 2011 pentru artiști ca Terje Bakke, Ivel Tax, Dan Andrei sau Ali Nasser, pornește alături de prieteni în augustul anului 2012 seria „With love, Music”.

 

Proiectul a luat naștere în încercarea de a crea o comunitate de oameni, dornică să ajute alți oameni (aflați în dificultate și cu reale probleme financiare), lucru ce-i consolidează irevocabil dorința de a mișca masele.


Sezonul 2012-2013 l-a adus la pupitrul unor cluburi timișorene ca Zambara sau Arqa, împărțind pupitrul cu artiști ca Piticu, Alexandra, Luger, Little Hado, în Sibiu alături de Răzvan Mate și Ciprian Popa, sau la seria de petreceri de caritate sus-menționate cu prieteni locali precum Prozak, Angel, Tina, Alex Dușcă, Tronc sau Smoke.


Anii următori a „cântat” în deschidere sau alături de Vera, Dasha Redkina, A Guy Called Gerald, Lazar Hoche, Barac, SIT.

În perioada 2015-2022 a luat o pauză, pentru a reveni la pupitru în acest an, când prietenul Angel l-a provocat la un set b2b doar de pe viniluri.