Pandora

Pandora

Vineri 9 iunie

Dragos Moldovan este castigatorul de la VOCEA ROMANIEI sezonul 9 (2019), a facut parte din echipa lui Tudor Chirila si s-a facut remarcat in concurs cu piese precum Judas Priest – Painkiller, Bon Jovi – Always, Abba – The winner takes it all.

 

El canta alaturi de trupe pe scene si cluburi din tara de la 15 ani, prima sa trupa fiind Prayer, trupa cu care a deschis in 2014 concertul trupei Pandora in club Daos, trupa a carui vocalist a fost ulterior pana in 2020.

 

Alaturi de Pandora si de trupa sa care poarta acelasi nume ca si al lui a cantat pe scene si festuri din toata tara.

 

Amintim cateva pe care el le vede ca si concerte care i-au “marcat” cariera:

Concert umanitar pentru victimele de la Colectiv “Impreuna Rezistam”,  “Rock la Mures”, Rockfort fest Siria, Arad Open Air, Rock with the Wolves Garana, PortArthur fest, Rock for Revolution, Road Patrol Bike fest, Timisoara Bikers party, Dark Ravens Bike fest, “Flight Festival”

 

Pe langa astea amintim si concertul caritabil pentru victimile razboiului din Ucraina sustinut pe Arena Nationala in fata a peste 35.000 de oameni.

 

Concertul va fi unul diferit de restul de pana acum deoarece trupa va canta pentru prima data live piesele de pe noul album care va fi lansat in toamna, stilul abordat fiind Heavy Metal.

Din trupa sa fac parte muzicieni care canta si au cantat si in alte proiecte cunoscute 

(Sur Austru, Ceitrei, Gothic, Dilluvian Collapse etc)

 

Sergiu Nadaban – Tobe 

Andrei Jipa – Chitara

Dedu Silviu – Bas