Phaser

Phaser

Vineri 21 august

Phaser este o trupă pop-rock din Timișoara care s-a făcut remarcată în cadrul semifinalei naționale Eurovision 2013 cu piesa „Pour toi et pour moi”, de altfel primul single oficial care s-a conturat și într-un videoclip.
În 2017 Phaser a început colaborarea cu Media Pro Music și Universal Music Romania, alături de care a lansat până acum patru single-uri cu videoclip: „Indestructibil”, „Alerg”, „Călători” și „Până vine dimineața”. Trupa mai numără și alte single-uri lanaste anterior: „Fapte, nu vorbe”, „Mi-e dor de el”, „Valuri”, „Mă aprinzi”.
Phaser a participat și la proiectul ULive Session în cadrul căruia a lansat trei videoclipuri cu interpretări live ale unor piese proprii.

Pe lângă single-urile oficiale, Phaser a lansat o piesă specială de 1 iunie intitulată „Copilăria”, o piesă pentru oameni mici și mari deopotrivă.
Phaser înseamnă atitudine, dinamică și multă energie. Trebuie doar să-i vezi live și vei înțelege că un show Phaser este un tour de force încărcat cu intensitate dar și cu momente de sensibilitate simplă. Printre cuvinte, imagini și vise – scrise cu grijă pe note – ei spun povestea tuturor, a celor ce iubesc sau a celor îndrăgostiți de viață și ne arată că a fi îndrăzneț este o stare de spirit și că bucuriile mici sunt, de fapt, cele mai mari.