Revolver

Revolver

Vineri 9 iunie

Trupa s-a lansat in 2015, cănd erau practic nişte copii. sub numele REVOLVER. Prin talent şi multă munc au reuşit in scurt timp să compună propriile compoziţii. Toţi sunt din Sibiu şi au multe lucruri in comun, precum skate-ul, leşitui in grup şi, cel mai important. pasiunea pentru muzica metal. În ultimii 4 ani. trupa şi-a format un public fidel prin susţinerea a 31 de concerte. pe scenele celor mai importante festivaluri rock din ţară sau in diverse spaţii de concerte din Sibiu. Timişoara. Braşov, Bucureşti. Vălcea.
În anul 2021, după mai multe luni de pregătiri in sala de repetiţii şi o sesiune foarte intensă de inregistrări. data de 17 Septembrie marchează lansarea primului material discograflc intitulat „Pevolter”. conţinănd 8 piese-mesaj pentru generaţia de tineri ca şi ei, ce înfruntă cutumele societăţii actuale, exprimăndu-se fără constrăngeri.
Membrii trupei au reuşit cu succes in aceşti ani să se maturizeze vis-a-vis de instrumente şi muzică in general. ajungănd tot mai mult să se indentiflce cu mesajul si riff-urile puternice din piesa „Pevolter”. In acest sens, trupa ia decizia de a face o mişcare indrăzneaţă şi îşi modifică numele in PEVOLTEP. De aici. „sky is the limit”, promit băietii, adică: Dragoş Pădulescu(voce); Stefan Marcu(chitară, vocel; David Neacşu{chitarăl; Luca Barbutbas); Haris Mureşan(tobe).