RUA

RUA

Joi 16 mai

Royal Unknown Artist (R.U.A.) este o artista cu o voce aparte, un timbru special, usor de recunoscut, chiar si dupa o prima auditie. Aduce pe scena o colectie de ganduri si emotii care s-au transformat in muzica pop-rock, cu influente jazz si retro-pop, ritmuri vibrante si linii melodice molipsitoare. La data de  16 Mai 2019 , te invitam la Embargo Fest  sa o asculti in premiera  si sa iti incarci bateriile la un show plin de dinamism si energie!

Tanara compozitoare vine cu o abordare interesanta asupra muzicii pop alternative si vrea sa transmita prin numele ales tuturor faptul ca indiferent de gen, culoare a pielii, nationalitate, infatisare, opinii personale sau politice, experienta si stil de viata, fiecare este un spirit unic prin simpla lui existenta. Primul ei album se numeste “Transcendent Love” si reprezinta o colectie de ganduri si experiente personale.

R.U.A. a colaborat de-alungul timpului cu producatori si compozitori cum ar fi Richard Orange (USA) si Carl Wise (USA), lansand alaturi de ei piese ca “Oceans Away” si “It’s not the end of world” si a avut o serie de colaborari electro-pop cu Phill Celeste (Life on Planets USA), Corey Gibbons (UK), Naule (HU), Erik Steen (SWE). Piesa “Feather” compusa impreuna cu Naule a intrat in top 100 Itunes Norvegia.