Sarmalele Reci

Sarmalele Reci

Joi 16 mai

Rock’n’roll, Funk, Jazz şi Folclor András Zoltán (vocals, accordion), Emil Viciu (guitar), Ciprian Almasan (bass), Alexandru Badea (drums), 20 ani de carieră, 8 albume pe piață, mii de concerte.. Discografie: 1995 – Țara te vrea prost 1996 – Aurolac 1998 – Bucate alese 1999 – Răpirea din serai 2001 – Maniac 2005 – Vaca 2007…

Rock’n’roll, Funk, Jazz şi Folclor

András Zoltán (vocals, accordion),

Emil Viciu (guitar),

Ciprian Almasan (bass),

Alexandru Badea (drums),

20 ani de carieră, 8 albume pe piață, mii de concerte..

Discografie:

  • 1995 – Țara te vrea prost
  • 1996 – Aurolac
  • 1998 – Bucate alese
  • 1999 – Răpirea din serai
  • 2001 – Maniac
  • 2005 – Vaca
  • 2007 – Adrian Băsescu
  • 2009 – O seară la operetă
  • 2012 – Haos.ro
X