Țapinarii

Țapinarii

Sâmbăta 10 iunie

Trupa vocal instrumentala de doua voci si o chitara -Tapinarii – canta folk alternativ fara influente.

Au 9 materiale discografice, best of -ul „2010 ani de folk alternativ” aparut in 2010 si editat de Jurnalul National in 50.000 de exemplare si cel mai recent „Visul Romanesc” editat in 2013 in 20 000 de exemplare de Academia Catavencu si reeditat in 2015.

Cosmin Covei, absolvent al facultatii de regie de film si Adrian Tanase, absolvent al facultatii de jurnalism au format trupa in 2001.

Este singura trupa care are un turneu national Anti-Valentine’s Day, turneu ce lupta impotriva dulcegariilor ipocrite. Cu versuri sincere, trupa a fost invitata in cele mai importante festivaluri din Romania – Stufstock, Peninsula, Bestfest, Folk You, Festivalul de teatru Sibiu, TIFF Cluj, Anonimul Sf.Gheorghe, Plai Timisoara, Padina Fest, Sighisoara Medievala, Gurasada Route 68, Bucharest Comedy Week, Vama Libre, Awake, diverse festivaluri folk, festivaluri de carte si film.

Au colaborat cu foarte multi artisti neconventionali cum ar fi Florin Piersic jr, Ada Milea, Alina Manole, Florin Chilian, Fara Zahar, Daniel Iancu, Cosmin Vaman, Minhea Blidariu – Luna Amara, etc.

Au semnat coloana sonora a filmului „Eminescu vs Eminem” – regia Florin Piersic jr. Piesa de debut „Sunt fericit” a fost preluata de galeria echipei Steaua si cantata pe stadioane.

Se joaca si in online cu o rubrica numita „Stirile Tapinarii” – un sfat muzical oferit gratis divelor mondene nepretuite.

Urmatoarea dorinta arzatoare: sa cante valsul miresei la o nunta de pitzipoanca.


Jocul cu Țapinarii este un joc al senzațiilor. Concertul te poartă prin mai multe stări. Copil, adolescent rebel, soț, amant, tătic responsabil, lup moralist, zeu, poet, corporatist, artist.