Cine va concerta la Embargo Fest, ediția a II-a

Cine va concerta la Embargo Fest, ediția a II-a

Cea de-a doua ediție a Embargo Fest, care se va desfăşura în perioada 16-19 mai 2019, va avea loc în comuna Dudeștii Vechi, din județul Timiș. Evenimentul va avea loc pe parcursul a patru zile, iar pe cele trei scene vor urca peste 50 de artiști și trupe, cum ar fi Șuie Paparude, Timpuri Noi, Sarmalele Reci, Implant pentru Refuz, Ţapinarii, Oranitza (Bulgaria), Zbogom Brus Li (Serbia), Shizuka (Ungaria). Printre activităţile care se vor desfăşura se numără şi proiecţiile de film, spectacolele de teatru pentru copii şi adulţi, atelierele de circ, parcul de distracţii şi târgul de produse bio. Pentru cei care doresc să îşi aducă cortul, organizatorii vor pune la dispoziţia participanţilor un camping gratuit.

Evenimentul care se desfășoară la doar 10 kilometri de granița cu Serbia și la 15 kilometri de cea cu Ungaria, în comuna cu cea mai mare comunitate de bulgari din România, aduce anul acesta, pe scena principală, Șuie Paparude, una dintre trupele electronice cele mai longevive din România, care s-a reinventat constant, încă de la formarea sa în 1993. La sfârșitul anului trecut formația a lansat un nou material discografic. Trupa Timpuri Noieste simbolul rockului românesc al ultimelor decenii și, în formula actuală, este vocea rockului cu mesaje puternice, elaborate, inteligente și acide.

Formația Sarmalele Reci s-a lansat în anul 1993 și a reprezentat o pată de culoare în scena pop – rock autohtonă. Zoltán András şi băieţii care alcătuiesc „gaşca“ Sarmalele Reci reușesc de fiecare dată să surprindă cu texte teribil de inspirate, completate de instrumentaţii rock – ska – punk.

Mai multe pe Banatulazi.ro