Concerte, party-uri, teatru și ateliere de grafitti la prima ediție Embargo Hub, la Dudeștii-Vechi

Concerte, party-uri, teatru și ateliere de grafitti la prima ediție Embargo Hub, la Dudeștii-Vechi

Ateliere de graffiti, expoziții de pictură, concerte și party-uri, degustare de produse tradiționale și spectacole de teatru pentru copii sunt câteva dintre activitățile propuse în cadrul serilor Embargo Hub.

Prima serie de evenimente Embargo Hub va avea loc în perioada 19-20 iulie 2019 şi se va desfăşura în comuna Dudeştii-Vechi, într-o fostă bază agricolă, lângă gară, la Electric Băse, spaţiu special amenajat în cadrul Embargo Fest.

Accesul la eveniment, vineri, 19 iulie, se va face începând cu ora 17:00 când participanţii vor putea descoperi o expoziţie de pictură a copiilor din comună şi vor putea participa la atelier de graffiti, sub atenta îndrumare a artistului local Ivan Vasilcin. Seara continuă cu prezentarea unui film documentar privind poluarea și influențele exploatării de hidrocarburi asupra mediului înconjurător, în contextul în care în Comuna Dudeştii-Vechi există deja 2 sonde de gaze şi urmează să se construiască un parc petrolier. „Noi credem că viitorul acestei zone este agricultură și nu sondele de gaze și petrol”, spun organizatorii acțiunii. .

 

 

Citeste mai departe pe www.radiotimisoara.ro