Devino partener Embargo Fest și promovează-ți compania!

Fii partener la Embargo Fest pentru a-ți promova compania la nivelul judeţului Timiş şi în regiunile învecinate din Serbia şi Ungaria.

Ai posibilitatea de a deveni sponsor sau de a achiziționa un număr de bilete pentru a le oferi angajaților un team building în natură, departe de agitaţia urbană. 

Te aşteaptă 4 zile de muzică live şi mâncăruri tradiţionale româneşti, bulgăreşti, sârbeşti şi ungureşti, spectacole de teatru pentru adulţi şi copii, proiecţii de film, parc de distracţii, ateliere de circ, dezbateri pe teme ecologice şi nu numai. Vino alături de noi şi luptă împotriva explorării şi a exploatării de hidrocarburi pe muzica celor de la Alen Islamovic (HR), Subcarpaţi, Şuie Paparude, Timpuri Noi, Sarmalele Reci, Vizi, Ţapinarii, Oratnitza (BG), Zbogom Brus Li (SRB),  Ilija Djokovic (SRB), Shizuka (HU),  Punu, Ivan Popa (BG), Alex Halka, Andrei Puiu (VRTW) şi mulţi alţii. 
Asociaţia Culturală Embargo organizează în perioada 16-19 mai 2019, în Comuna Dudeştii-Vechi, la doar 70 de km de Timișoara, cel mai mare eveniment cultural din zona de vest a ţării, Embargo Fest.
X