Privacy Policy

Politica de Securitate a prelucrarilor de date cu caracter personal

1. CINE SUNTEM?
Noi, adica societatea Asociatia Culturala Embargo, am luat masurile tehnice și organizatorice necesare in vederea respectarii datelor tale cu caracter personal impotriva pierderii sau alterarii, precum si in vederea eliminarii riscurilor privind accesul neautorizat.

Astfel, prelucrarea datelor cu caracter personal este in conformitate cu prevederile legale privind protectia datelor cu caracter personal si a Regulamentului UE 2016/679 (in continuare RGPD).

Datele noastre de contact:

Nr 1080,
Dudeștii Vechi, jud. Timiș,
307150, Romania
Email: embargofest@gmail.com

2. CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM DESPRE TINE?
Cand vorbim despre date cu caracter personal ne referim la datele cu ajutorul carora poate fi identificata clar o persoana fizica in viata, cum ar fi numele si domiciliul din cartea de identitate, adresa de resedinta, numarul de telefon, adresa de e-mail. Identificarea trebuie sa poata fi facuta exclusiv in baza acestor informatii sau in coroborare cu alte date in a caror posesie suntem.

Daca alegi sa utilizezi site-ul nostru sau sa beneficiezi de serviciile noastre prin intermediul acestui website, vom putea colecta urmatoarele informatii personale despre tine: numele, numarul de telefon, adresa de e-mail, adresa postala, adresa IP, data nasterii, date incarcate pe conturile de pe rețelele de socializare, daca te-ai conectat cu acestea.

In toate cazurile, detaliile pe care ti le solicitam prin intermediul site-ului sunt necesare pentru a-ti oferi un serviciu optim, iar in cazul in care refuzi sa ni le furnizezi este posibil sa nu poti beneficia pe deplin de serviciile noastre.

In cadrul festivalului sunt prezenti pentru a imortaliza cele mai tari momente fotografi si jurnalisti acreditati, astfel ca putem prelucra si date constand in imaginea ta prin intermediul fotografiilor sau filmarilor. Aceste fotografii/filmari vor fi prelucrate exclusiv in scop jurnalistic sau artistic.

3. CUM COLECTAM DATELE CU CARACTER PERSONAL?
Colectam informatii despre tine in trei moduri:

In mod direct – atunci cand te inregistrezi pe site-ul embargofest.com (WEB) sau prin aplicatia EmbargoFest (APP); cand te abonezi la newsletter; cand cumperi bilete la evenimentul nostru, de pe WEB/APP; atunci cand ne contactezi. De aceea, este foarte important sa retii ca, in cazul in care alte persoane folosesc computerul/device-ul tau mobil, trebuie sa te deloghezi la finalizarea sectiunii de navigare. In caz contrar, orice persoana cu acces la device-urile tale va avea automat acces si la toate informatiile pe care ni le-ai furnizat.
In mod automat – atunci cand utilizezi serviciile noastre de pe WEB/APP, colectam informatii prin intermediul cookie-urilor si prin logarea activitatii tale. Pentru mai multe informatii privind utilizarea cookie-urilor, te rugam sa consulti informatiile de pe site.
In plus, daca in prealabil ne-ai furnizat informatii cu caracter personal, putem asocia automat acele informatii cu alte informatii pe care le colectam din contul tau de utilizator ori de cate ori te loghezi, astfel incat sa te putem identifica pe mai multe dispozitive si browsere, oferindu-ti aceeasi experienta de navigare, indiferent de mediul pe care te conectezi.
De la terti – informatii despre tine putem obtine si de la terte parti. Putem obtine informatii despre tine si de la terte parti ce opereaza date prin intermediul cookie-urilor.
Mentionam ca datele tale vor fi stocate pentru o perioada rezonabila de timp, raportat la scopul pentru care am colectat acele date. De exemplu, datele prelucrate in scopul participarii la un concurs vor fi stocate exclusiv pentru perioada desfasurarii si validarii concursului, daca nu exista obligatii legale care impun pastrarea acestora. De asemenea, datele cuprinse in profilul tau din aplicatia WEB/APP vor fi stocate pana vei opta pentru stergerea contului.

4. CUM UTILIZAM DATELE TALE CU CARACTER PERSONAL?
Atunci cand interactionezi cu noi vom colecta date cu caracter personal si le vom folosi in diverse scopuri, cum ar fi:

informarea utilizatorilor privind situatia contului lor inclusiv validarea, expedierea si facturarea comenzilor, rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda, la serviciile sau bunurile achizitionate,
trimiterea de Newslettere si/sau alerte periodice, prin folosirea postei electronice (e-mail, SMS) gestionarea WEB-ului/APP, pentru a va permite sa utilizati serviciile noastre, inclusiv sa iti trimitem biletele online, sa te abonezi la Newslettere, sa te informam despre achizitiile efectuate sau alte anunturi administrative, sa ne contactezi etc.
folosim, de asemenea, datele tale cu caracter personal pentru a analiza si evalua interesele si preferintele personale, pentru a personaliza experientele tale de pe site si pentru a ne imbunatati serviciile si a-ti oferi servicii potrivite intereselor si preferintelor dvs.
5. CUI TRANSFERAM DATELE TALE?
Iti garantam ca datele tale nu vor fi vandute sau inchiriate catre alte persoane fizice sau juridice, astfel incat sa poata fi folosite de catre alte companii, fara consimtamantul tau. Cu toate acestea, vom putea comunica datele tale unor terti pentru a ne asigura ca poti beneficia de serviciile noastre cum ar fi catre alti utilizatori daca alegi sa folosesti platforma de exchange tickets, catre furnizori de servicii care asigura functionarea WEB/APP sau a sistemului de plati online, agentii de marketing, autoritati sau institutii publice in vederea indeplinirii obligatiilor legale etc.

Datele tale nu vor fi transferate in afara Spatiului Economic European.

6. COOKIES
Un cookie este un fisier text de dimensiuni mici care stocheaza setari din Internet. Majoritatea website-urilor utilizeaza tehnologia cookie. Cookie-urile sunt descarcate de catre browser-ul tau de internet prima data atunci cand vizitezi un website. Data viitoare cand vizitezi acest website de pe acelasi dispozitiv, cookie-ul si informatiile din el sunt fie trimise inapoi catre website-ul unde a fost generat (cookie-uri primare), fie catre un alt website de care apartine acesta (cookie-uri procesate de catre terti). Prin aceasta, WEB-ul/APP-ul poate detecta faptul ca a fost deja deschis utilizand acest browser si, in unele cazuri, va diversifica apoi continutul pe care il afiseaza.

Cand accesezi serviciile noastre prin WEB sau APP, putem utiliza cookie-uri, in scopul de a simplifica experienta de navigare, permitand, de exemplu, accesul utilizatorilor care s-au inreigstrat in prealabil, accesul la promotii si concursi rezervate exclusiv utilizatorilor inregistrati, fara a fi nevoie sa te inregistrezi la fiecare vizita. De asemenea, folosim cookies pentru a masura parametreii de audienta, trafic si numarul de accesari.

COOKIE-URI INCLUSE IN ACEST WEBSITE CARE NU NECESITA CONSIMTAMANT
Cookie-urile obligatorii, cunoscute sub numele de cookie-urile “strict necesare”, permit functionalitati fara de care utilizarea website-ului in scopul in scopul dorit ar fi imposibila. Aceste cookie-uri sunt utilizate exclusiv de acest website si sunt, prin urmare, cunoscute sub numele de “cookie-uri primare”. Ele sunt salvate numai pe device-ul tau in timpul navigarii. Un exemplu in ce priveste necesitatea utilizarii cookie-urilor strict necesare este asigurarea faptului ca ceea ce vezi pe ecran corespunde volumului de date pe care il poate gestiona conexiunea ta la Internet. Mai mult, un cookie de acest gen este utilizat pentru a stoca consimtamantul tau in ce priveste utilizarea cookie-urilor pe site-ul nostru.

Consimtamantul tau nu este necesar pentru utilizarea cookie-urilor strict necesare.

COOKIE-URI PRIMARE CARE NECESITA CONSIMTAMANT
Cookie-urile care din punct de vedere juridic nu sunt esentiale pentru utilizarea WEB-ului/APP-ului, indeplinesc totusi functii importante. Fara aceste cookie-uri, functionalitatile care permit utilizarea cu usurinta a serviciilor noastre, cum ar fi autentificarea sau accesare contului personal, nu vor mai fi disponibile.

UTILIZAREA IN ACEST WEBSITE A COOKIE-URILOR PROCESATE DE TERTI CARE NECESITA CONSIMTAMANT
Acest WEB/APP integreaza continut apartinand unor furnizori de servicii terti. Acesti furnizori de servicii terti pot plasa cookie-uri in timp ce vizitati WEBul sau folosit APPul, prin aceasta pot obtine informatii cu privire la acest fapt. Daca ai nevoie de mai multe informatii despre modul in care acesti furnizori de servicii terti utilizeaza cookie-urile, te rugam sa accesezi website-urile acestora. Daca nu doresti sa accepti deloc cookie-uri, atunci poti configura acest lucru direct in browser.

 

7. CARE SUNT DREPTURILE TALE?
In conformitate cu prevederile legale aplicabile ai o serie de drepturi care sunt destul de complexe si includ derogari, fapt pentru care este recomandat sa consulti legislatia aferenta precum si directivele emise de catre autoritatile competente pentru a obtine explicatii complete cu privire la aceste drepturi. Poti gasi insa un rezumat al drepturilor tale mai jos:

7.1. DREPTUL LA ACCESAREA DATELOR
Ai dreptul de a obtine confirmarea ca datele tale cu caracter personal sunt sau nu procesate de catre noi. In plus, ai dreptul sa obtii informatii mai detaliate in ce priveste datele personale stocate si in ce priveste procesarea lor de catre noi si, in anumite circumstante, aveti dreptul sa obtineti o copie a acestor date personale.

7.2. DREPTUL LA RECTIFICAREA DATELOR
Ai dreptul sa soliciti rectificarea datelor personale incorecte si, tinand cont de scopul in care ele sunt procesate, sa soliciti completarea datelor personale care lipsesc.

7.3. DREPTUL LA STERGEREA DATELOR
In anumite cazuri ai dreptul la stergerea datelor tale personale fara intarzieri nejustificate. Aceste circumstante includ: i) atunci cand datele personale nu mai sunt necesare in raport cu scopurile pentru care au fost colectate sau procesate; ii) atunci cand iti retragi consimtamantul pentru procesarea pe baza de consimtamant; iii) atunci cand procesarea este in scopuri de marketing direct (inclusiv newsletter) si; iv) atunci cand datele personale au fost procesate fara respectarea legislatiei in vigoare. Totusi, exista anumite derogari generale de la dreptul de stergere a datelor. Aceste derogari generale includ cazurile in care procesarea este necesara: i) pentru exercitarea dreptului la libertatea de exprimare si informare; ii) pentru indeplinirea obligatiilor legale sau; iii) pentru stabilirea, exercitarea si apararea revendicarilor legale.

7.4. DREPTUL LA RESTRICTIONAREA PROCESARII
In anumite cazuri ai dreptul la restrictionarea procesarii datelor tale personale. Acolo unde procesarea a fost restrictionata, noi putem continua sa stocam datele tale personale. Altfel, noi le vom procesa numai atunci cand: i) avem consimtamantul tau; ii) sunt necesare pentru stabilirea, exercitarea sau apararea revendicarilor legale; iii) sunt necesare pentru protejarea drepturilor unei alte persoane fizice sau juridice, sau; iv) din considerente importante care vizeaza interesul public.

7.5. DREPTUL LA PORTABILITATEA DATELOR
In masura in care cadrul legal pentru procesare este reprezentat de consimtamantul tau si aceasta procesare este realizata prin mijloace automatizate, ai dreptul sa obti datele tale cu caracter personal intr-un format structurat, folosit in mod uzual si compatibil cu dispozitivele de citire generice. Totusi, acest drept nu se aplica acolo unde exercitarea lui ar afecta in mod negativ drepturile si libertatile altora.

7.6. DREPTUL LA OBIECTIE
Ai dreptul sa obiectezi cu privire la procesarea datelor tale personale din considerente specifice situatiei dvs. individuale, dar numai in masura in care temeiul legal pentru procesare e acela ca procesarea este necesara: i) pentru desfasurarea unei actiuni in interesul public sau in exercitiul oricarei autoritati oficiale cu care am fost investiti sau; ii) in scopul intereselor legitime urmarite de catre noi sau de catre o entitate terta. Intr-un astfel de caz noi vom inceta procesarea datelor personale, cu exceptia situatiei cand putem demonstra considerente legitime convingatoare pentru procesare care au precedenta in raport cu interesele, drepturile si libertatile dvs., sau atunci cand procesarea are ca scop stabilirea, exercitarea si apararea revendicarilor legale.

7.7. DREPTUL LA RETRAGEREA CONSIMTAMANTULUI
In masura in care temeiul legal pentru procesarea datelor decurge din consimtamantul tau, ai dreptul sa il retragi in orice moment.

In cazul in care iti retragi consimtamantul acordat, noi vom inceta procesarea datelor dvs. personale, in afara cazurilor si in masura in care continuarea procesarii este permisa sau obligatorie in conformitate cu reglementarile de protectie a datelor in vigoare sau cu alte legi si reglementari care se aplica in acest context.

Daca te abtii de la furnizarea consimtamintelor necesare sau, daca te retragi ulterior din aceste consimtaminte, acest lucru poate avea ca o consecinta faptul ca nu vei mai putea beneficia de o parte din oferta de servicii furnizate de noi.

7.8. DREPTUL DE A FACE PLANGERE LA AUTORITATEA DE SUPRAVEGHERE A PROTECTIEI DATELOR
Ai dreptul sa inregistrezi oricand o plangere la autoritatea locala de supraveghere a protectiei datelor. Autoritatea de supraveghere a protectiei datelor in Romania este:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Bld. General Gheorghe Magheru 28-30,
010336, Bucuresti,
Romania
Tel: 031 805 9211
www.dataprotection.ro

8. CE SE INTAMPLA DACA NU SUNT MAJOR?
Ne preocupam de confidentialitatea si de siguranta minorilor pe internet, dar si in cadrul festivalului, motiv pentru care te invitam sa citesti si sectiunile privind accesul minorilor la festival din cadrul Regulamentului ce poate fi accesat aici.

Daca ai nu ai implinit inca 16 ani, va fi necesar sa folosesti serviciile WEB/APP doar sub supravegherea parintelui/titularului autoritatii parintesti.

Pentru validarea contului, vom avea de asemenea nevoie de o declaratie semnata de parintele/titularul autoritatii parintesti prin care acesta isi da consimtamantul sa folosesti serviciile noastre WEB/APP.

Recomandam cu tarie sa nu declarati alta varsta decat cea pe care o aveti, pentru a va putea proteja identitatea in mediul online.

9. PRELUCRAREA DATELOR ALTOR PERSOANE
In cazul in care alegeti sa ne furnizati datele personale ale altor persoane, cum ar fi atunci cand achizitionati bilete in numele altora, va asumati raspunderea cu privire la modalitatea in care ati obtinut aceste date si ca aveti un temei legal pentru prelucrarea acestora, noi neputand fi tinuti raspunzatori pentru incalcarea drepturilor persoanelor respective.

10. ACTUALIZAREA POLITICII PRIVIND CONFIDENTIALITATEA DATELOR
Ne rezervam dreptul ca, in mod discretionar, sa adaugam, sa modificam sau sa eliminam in viitor portiuni din aceasta Politica de Confidentialitate pentru a ne asigura ca informatiile continute furnizeaza o informare relevanta si adecvata cu privire la colectarea si procesarea de catre noi a datelor dvs. personale.

Poti gasi oricand versiunea actualizata a Politicii noastre de Confidentialitate in aceasta pagina web.

Privacy Policy
1. WHO ARE WE?
We, meaning Asociatia Culturala Embargo, have taken all the necessary precautionary measures in order to ensure a lawful processing of your personal data, in accordance with Regulation UE 2016/679 (GDPR) and minimize the risk any unauthorized access to your data.

Our contact details are listed below:

Nr 255,
Dudeștii Vechi, jud. Timiș,
307150, Romania
Email: embargofest@gmail.com

2. WHAT PERSONAL DATA ARE WE PROCESSING?
When we talk about personal data we mean the data which help us identify a natural living person, like name, home address, phone number, e-mail. The identification can be made solely on this information or in corroboration with other data which we poses about you.

If you choose to use our website or the EmbargoFest App we might collect the following information about you: name, phone number, e-mail, home address, IP, birth date, data from your social media account, if you logged in with such accounts.

All the data we require when you register are necessary for us to provide you with optimal services and in case you refuse to give us this information, you won’t be able to benefit from these services.

Throughout the Festival there will be photographers and journalists presented, which were accredited by us, to immortalize the coolest moments we had. These photos or videos will be processed for journalistic or artistic purposes only. We will not use your image for commercial purposes, without your consent.

3. HOW DO WE COLLECT PERSONAL DATA?
We collect personal data about you by 3 means:

Directly – when you register on our website embargofest.com (WEB) or through our EmbargoFest App (APP); when you subscribe to our newsletter; when you buy tickets form our WEB/APP; when you contact us. This is why we strongly recommend not to leave your accounts logged in, in order to prevent other people from accessing your account from your devices.
Automatically – when you are using our services via WEB/APP, we collect information through our cookies and by logging your activity.
If you have provided us with other personal data, we can automatically associate that information with the data from your account and can identify you using several devices on which you log in, in order for us to ensure the same navigation experience no matter the browser or the device.
From third parties – we can collect data about you from third parties, such as information from cookies.
Your data will only be processed for a reasonable time, based on the purpose for which we process this data. For example, we will only process the data you submitted to register for a contest, for the time necessary to organize and validate the contest, if there are not any legal provisions that oblige us to keep the data for a longer period. We will also keep the personal data you fill into your personal account via WEB/APP until you delete your account.

4. HOW WE USE YOUR PERSONAL DATA?
When you interact with us we will collect your personal data and use for the following purposes:

To inform users about their account status, such as validating and invoicing their orders, to resolve any issues regarding the order or the services bought,
To send newsletters or alerts, by using your electronic contact info (e-mail, SMS), to manage the WEB/APP, in order for you to use your services, to buy tickets, to inform you about your purchases or to send you any administrative messages regarding your account or the festival.
We also use your data to evaluate your interests and personal preferences and to offer you a personalized experience when using the WEB/APP.
5. WHO DO WE TRANSFER YOUR PERSONAL DATA TO?
We guarantee that your personal data won’t be sold or rented to other natural persons or company and will prevent their usage by other persons without your consent. We can however communicate your data to third parties in order to ensure that you can use our services, such as other users when you register on the exchange platform, to service providers that ensure the functioning of the WEB/APP or online payment system, marketing agencies, public authorities etc.

You data won’t be transferred outside the European Economic Space.

6. COOKIES
A cookie is a small text file that stores Internet settings. Almost every website uses cookie technology. The cookie is downloaded by your Internet browser the first time you visit a website. The next time you visit this website from the same device, the cookie and the information in it are either sent back to the originating website (first-party cookies) or to another website to which it belongs (third-party cookies). By that, the website can detect that it has already been opened using this browser, and in some cases it will then vary the content it shows.

Some cookies are extremely useful because they can improve your user experience when you return to a website you have already visited. This assumes that you are using the same device and the same browser as before; if so, cookies will remember your preferences, will know how you use the website, and will adapt the content you are shown so that it is more relevant to your personal interests and needs.

COOKIES ON THIS WEBSITE THAT DO NOT REQUIRE APPROVAL.
Cookies that are essential, also known as ‘strictly necessary’ cookies, enable features without which you would not be able to use the website as intended. These cookies are used exclusively by this website and are therefore known as first-party cookies. They are only saved on your computer while you are actually browsing the website. An example of why strictly necessary cookies are used is to ensure that what you see on screen corresponds to the data volume which your current Internet connection can handle. Another example of what these cookies do is facilitate a switch from http to https when you change pages, so that the security of data transmitted is maintained. Furthermore, a cookie of this kind is used to store your decision about the use of cookies on our website. Your consent is not required for the use of strictly necessary cookies.

FIRST-PARTY COOKIES ON THIS WEBSITE THAT REQUIRE CONSENT
Cookies which, in strictly legal terms, are not absolutely essential in order to use this website, do nevertheless fulfil important functions. Without these cookies, features that enable our website to be used easily, such as pre-completed forms, will no longer be available. Settings you make, such as language choices, will no longer be saved, so you will be asked about them every time you change pages. As well as that, we will no longer have a way of presenting offers to you that are tailored to you personally.

THE USE ON THIS WEBSITE OF THIRD-PARTY COOKIES THAT REQUIRE CONSENT
This website has integrated content belonging to third parties on this website. These third-party providers can place cookies while you visit the website, and in doing so can obtain information about the fact that you have visited the website. Please visit the websites belonging to those third-party providers if you need more information about how they use cookies. If you have decided not to provide your consent to the use of cookies that require it, or if you have revoked that consent, then you will only be provided with website features whose use does not require such cookies. Areas of the website that can potentially incorporate content from third parties, and which therefore place third-party cookies, will not be available to you if that is the case. If you do not want to accept cookies at all, then you can also configure that in your browser.

VE Interactive SRL is a personal data operator. The services offered by VE Interactive is used for marketing purposes and personalised offers. The terms of the collaboration are subject to VE interactive SRL’s confidentiality terms and conditions. You can find the terms here: https://www.ve.com/privacy-policy

7. WHAT ARE YOUR RIGHTS?
You have certain rights according to the applicable data protection regulation. Some of the rights are rather complex and include exemptions, accordingly you are recommended to read relevant laws and guidance from the regulatory authorities for full explanation of these rights. However, you can find a summary of your rights below:

7.1. THE RIGHT TO ACCESS
You have a right to obtain the confirmation as to whether or not your personal data are being processed by us. In addition, you have a right to obtain more detailed information about the personal data kept and the processing undertaken by us and under certain circumstances the right to receive a copy of this personal data.

7.2. THE RIGHT TO RECTIFICATION
You have the right to have inaccurate personal data about you rectified, and, taking into account the purpose of the processing, to have incomplete personal data completed.

7.3. THE RIGHT TO ERASURE
In some cases, you have the right to erasure of your personal data without undue delay. Those circumstances include; i) the personal data are no longer necessary in relation to the purposes for which they were collected or otherwise processed; ii) you withdraw consent to consent-based processing; iii) the processing is for direct marketing purposes and iv) the personal data has been unlawfully processed. However, there are certain general exclusions of the right to erasure. Those general exclusions include where processing is necessary; i) for the exercising the right of freedom of expression and information; ii) for compliance with legal obligation; or iii) for the establishment, exercise or defence of legal claims.

7.4. THE RIGHT TO RESTRICTION OF PROCESSING
In some cases, you have the right to restrict the processing of your personal data. Where processing has been restricted, we may continue to store your personal data. However, we will only otherwise process it i) with your consent; ii) for the establishment, exercise or defence of legal claims; iii) for the protection of the rights of another natural or legal person; or iv) for reasons of important public interest.

7.5. THE RIGHT TO DATA PORTABILITY
To the extent the legal basis for the processing is your consent, and such processing is carried out by automated means, you have the right to receive your personal data in a structured, commonly used and machine-readable format. However, this right does not apply where it would adversely affect the rights and freedoms of others.

7.6. THE RIGHT TO OBJECT
You have the right to object our processing of your personal data, but only to the extent that the legal basis for the processing is that the processing is necessary for i) the performance of a task carried out in the public interest or in the exercise of any official authority; or ii) the purpose of legitimate interests pursued by us or a third party. In such case we will cease processing the personal data, unless we can demonstrate compelling legitimate grounds for the processing, which override your interests, rights and freedoms or the processing is for the establishment, exercise or defence of legal claims.

7.7. THE RIGHT TO WITHDRAW CONSENT
To the extent that the legal basis for the processing is your consent, you have the right to withdraw from that consent at any time.

In case you withdraw from a consent given, then we will cease to process your personal data, unless and to the extent the continued processing is permitted or required according to the applicable personal data regulation or other applicable laws and regulations. The withdrawal from your consent will in no event affect the lawfulness of processing based on consent before its withdrawal.

If you refrain from providing required consents, or later on withdraw from the consents, it might have as a consequence that you may not be able to benefit from some of the service offerings provided by us.

7.8. THE RIGHT TO COMPLAINT TO DATA PROTECTION SUPERVISORY AUTHORITY
You may always lodge a complaint with your local data protection supervisory authority. The data protection supervisory authority in Romania is:

Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal
Bld. General Gheorghe Magheru 28-30,
010336, Bucuresti,
Romania
Tel: 031 805 9211
www.dataprotection.ro
8. WHAT IF I AM MINOR?
We are concerned with protecting the confidentiality and security of minors in the information society which is why we invite to read the Rules and Regulations section about minors, which can be accessed here.

If you are not 16 yet, you can use our WEB/APP only under the supervision of your parent/legal guardian.

We also need to obtain their consent before validating your account, by signing a declaration that can be accessed here.

We strongly recommend not lying about your age so that we can take the necessary measures to safeguard your identity online.

9. PROCESSING OTHER PEOPLE’S PERSONAL DATA
When you choose to provide us with the personal data of other persons, such as when buying tickets for other people, you assume full responsibility to the manner in which you collected that data and that you have a legal basis for processing it. We can’t be held liable for any infringement to the rights of the persons of which personal data you provide us with.

10. CHANGES TO THIS PRIVACY POLICY
We reserve the right, at our discretion, to add, modify or remove portions of this Privacy Policy in the future to ensure that the information herein provides relevant and adequate information about our collecting and processing of your personal data.

You can always find the updated version of our Privacy Policy on this website.

X