S-a anuntat editia a doua a Festivalului Embargo! Numerosi artisti, proiectii de film, spectacole de teatru si multe altele la editia din 2019!

S-a anuntat editia a doua a Festivalului Embargo! Numerosi artisti, proiectii de film, spectacole de teatru si multe altele la editia din 2019!

După ce prima ediție a Festivalului Embargo a fost un succes și a adunat 8000 de oameni în trei zile de festival, organizatorii anunță cea de a doua ediție care va conține și mai multe surprize!

Festivalul Embargo 2019 va avea loc în perioada 16 – 19 mai, tot în comuna Dudeștii Vechi, la doar 10 kilometri de granița cu Serbia și la 15 kilometri de cea cu Ungaria, unde se află cea mai mare comunitate de bulgari din România.

Ediția cu numărul doi vine cu mai multe noutăți: va exista o a treia scenă, o zi în plus de festival și implicarea minorității maghiare! Publicul este așteptat să vadă numeroși artiști consacrați din România, Ungaria, Bulgaria și mai ales din Serbia, care vor urca pe cele trei scene, în cele patru zile de festival!
Festivalul dorește să fie și o sărbătoare culinară, astfel, comercianții selectați în cadrul evenimentului vor pregăti atât produse autohtone romanești, cât şi produse tradiționale sârbești, ungurești și bulgărești.

Printre activitățile care vor avea loc în cadrul Embargo Fest se numără: proiecții de film, spectacole de teatru, ansambluri de dansuri tradiționale, ateliere de pictură, zonă de activități sportive, concerte live, party-uri cu muzică electronică, park de distracții și activările din partea sponsorilor sau a partenerilor. La intrarea în festival va fi amenajat un mic târg cu produse tradiționale de la producători locali.

Programul Embargo Fest 2019 începe joi, 16 mai, la ora 17:00 și se încheie luni, 21 mai, la ora 09:00. Vor fi amenajate 3 scene: Main Stage, Green Stage, Electric Base și 2 zone de camping prevăzute cu parcări.

Mai multe pe Tion.ro